De nieuwe 'Teenage Mutant Ninja Turtles'-film krijgt een veelbelovende update

De nieuwe 'Teenage Mutant Ninja Turtles'-film krijgt een veelbelovende update

Producent Seth Rogen vertelt over de vooruitgang die Mutant Mayhem 2 heeft geboekt.

Nog voordat de eerste film in de bioscopen draaide, gaven Paramount Pictures en Nickelodeon het groene licht voor een vervolg op én een spinoff-serie van Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem.

En die aankondiging was niet zomaar, want beide projecten komen er nog steeds de nieuwe animatieserie Tales of the Teenage Mutant Ninja Turtles komt er zelfs volgende maand al.

Stand van zaken
Maar wat is de status van de sequel-film? Volgens het laatste nieuws is de releasedatum 9 oktober 2026, wat nog een tijdje van ons is verwijderd.

Tijdens een gesprek met ComicBook.com liet producent Seth Rogen onlangs weten hoe het nu staat met het geplande vervolg.

Seth is enthousiast
Rogen liet het volgende weten: "Er is een titel, en die is geweldig. Ik mag 'm nog niet zeggen, maar toen ik de titel las stond ik op en juichte ik. Er is al een volledig gestoryboarde versie van de film. Ze werken er keihard aan.



Jeff Rowe, regisseur en mede-scenarist van de eerste film, zal opnieuw regisseren. Ditmaal krijgt hij hulp van Yashar Kassai en Kyle Spears.

Trouwe stemmencast
Acteurs Micah Abbey, Shamon Brown Jr., Nicolas Cantu en Brady Noon verzorgen opnieuw de stemmen van de vier Turtles in zowel de sequel-film als de spinoff-serie.



Point Grey Pictures zal zowel de sequel als de serie produceren voor Paramount Pictures.

NieuwsFilm

meest populair