Geoffrey Rush wil hoofdrol van Johnny Depp wel overnemen in 'Pirates of the Caribbean 6'

Geoffrey Rush wil hoofdrol van Johnny Depp wel overnemen in 'Pirates of the Caribbean 6'

Hij heeft al diverse fantasieën over hoe zijn personage Barbossa terug kan komen...

Fans van de Pirates of the Caribbean-franchise zijn al te lang uitgedroogd van de dorst en deze wordt maar niet gelest met een volgende deel, simpelweg omdat het een hele ingewikkelde zaak is.

Eén ding is in ieder geval zeker: de geliefde Kapitein Hector Barbossa (Geoffrey Rush) is niet meer, tenzij Disney natuurlijk een creatieve manier vindt om hem terug te brengen. En dat zal zeker niet de eerste keer zijn.

Eerder al herrezen door Tia Dalma
Hoewel het personage zich heldhaftig opofferde voor zijn dochter Caryna in de laatste film Dead Men Tell No Tales (2017), sluit Rush niet uit dat hij ooit opnieuw verschijnt als er eindelijk een zesde inzending wordt gemaakt:

Tegenover Collider: "Ik heb wel een goed idee bedacht dat gebaseerd is op de klassieke oudheid. De vader van Hamlet komt terug als een geest en ik zei alleen maar: 'Dat kan ik ook'. Gezien het aantal geesten dat continu opduikt, ligt het lot van Barbossa misschien niet helemaal verzegeld".

Jack Sparrow
Maar de belangrijkste castingbeslissing, en dat beseft Rush ook, hangt nog steeds af van Johnny Depp. Zijn deelname lijkt onwaarschijnlijk. Maar wie het stokje ook gaat overnemen (genoeg namen doen de ronde), diegene krijgt volgens Rush loodzware schoenen om te vullen. En gelijk heeft hij.



NieuwsFilm

meest populair