"Zo leuk, man": Paul Walter Hauser bereidt zich voor op Marvels 'The Fantastic Four'

"Zo leuk, man": Paul Walter Hauser bereidt zich voor op Marvels 'The Fantastic Four'

De acteur werd eerder gecast in een nog onbekende rol en is sindsdien flink aan het lezen geslagen.

Marvels The Fantastic Four begint binnen een paar weken met filmen. Verschillende acteurs hebben zich al goed voorbereid op hun rollen, waaronder Joseph Quinn en Ebon Moss-Bachrach.

Nu kunnen we ook Paul Walter Hauser aan dat rijtje toevoegen. Het is nog onbekend wie hij in de film zal spelen, maar hij liet eerder al weten dat het iemand "belangrijk" is.

Strips lezen
In een interview met Variety vertelt Hauser dat hij druk bezig is met de pre-productie, "[wat] voor mij het lezen van strips en het scenario inhoudt." Hij voegt daaraan toe: "Ik las vroeger toen ik kind was niet echt Fantastic Four, [maar] het is zo leuk, man."

Over zijn benadering tot de film zegt de acteur het volgende: "Veel ervan is inschatten waar ik in dat verhaal pas en hoe ik mijn tijd er het beste in kan steken. Je wilt geen keuzes maken of dingen doen die overbodig zijn in een film. (...) In een ensemble probeer ik uniek te zijn."

The Fantastic Four
Het titulaire viertal van de film wordt vertolkt door Pedro Pascal (Reed Richards), Vanessa Kirby (Sue Storm), Quinn (Johnny Storm) en Moss-Bachrach (Ben Grimm). De film wordt geregisseerd door Matt Shakman en komt in juli 2025 uit.



NieuwsFilm

meest populair