"Ik ben niet zomaar een stuk vlees," kreeg 'The Big Bang Theory'-ster Kaley Cuoco te horen na uitnodiging

"Ik ben niet zomaar een stuk vlees," kreeg 'The Big Bang Theory'-ster Kaley Cuoco te horen na uitnodiging

Kaley Cuoco probeerde Johnny Galecki te versieren, maar hij hapte niet meteen toe.

Soms word je verliefd op een collega - en soms hapt die collega niet. Dat merkte Kaley Cuoco toen ze werkte aan de populaire serie The Big Bang Theory.

Het was uit met haar vriendje, dus probeerde de knappe actrice uit Role Play Johnny Galecki te versieren. Dat gebeurde toen zij met collega's in Montecito zaten. Kaley vroeg of Johnny in haar huisje een insect wilde verwijderen.

Geen stuk vlees
Hij reageerde aldus het artikel van Vanity Fair hier: "Kaley, ik ben niet zo gemakkelijk. Ik ben niet zomaar een stuk vlees. Er zit een hart in. Er loopt bloed door de aderen. Ik heb gevoel. Neem me eerst eens mee uit eten en een show daarna. Een insect op je kamer. Zo flauw!"

Ze lieten het erbij, al was Kaley ontzet dat hij niet hapte. Veel later was Johnny Galecki wel degene die de eerste stap zette. Het stel bleef twee jaar samen tot ze in 2009 verder gingen als vrienden en collega's.

Erg intiem na breuk
Tot hun ontzetting merkten ze dat na hun breuk steeds meer intieme scènes werden geschreven. Ze dachten dat Chuck Lorre hen in de maling nam, maar hij verzekerde dat de serie te belangrijk was om grapjes uit te halen. In de YouTube-video van Ms Mojo volgen bloopers om het geheugen op te frissen.



NieuwsFilm