Hilarisch filmpje: Ryan Reynolds knuffelt met de lelijkste hond van Engeland

Hilarisch filmpje: Ryan Reynolds knuffelt met de lelijkste hond van Engeland

Ryan Reynolds stelt zijn hond Peggy, de lelijkste hond van Engeland, voor bij de film Deadpool & Wolverine.

Ryan Reynolds zet ook Peggy in het zonnetje bij de première van Deadpool & Wolverine in Londen. Het hondje is een kruising mopshond. Zij speelt Dogpool in de nieuwe film.

Toen Peggy in 2023 werd uitgeroepen tot de lelijkste hond van Groot-Brittannië werd ze meteen gecast voor de nieuwe superheldenfilm. Ryan introduceerde haar in zijn Instagram-reel met: "Dit is Peggy, alias Mary Puppins, alias Dogpool. Kijk eens goed naar haar."

Lelijkste hond in Engeland
Hij vervolgde met: "Haar tepels zijn net zo groot als de vingers van een kind. Ze is uitgeroepen tot de lelijkste hond van Engeland, maar dat vertellen we haar niet, want ze heeft een 10 in onze harten."

Ook zei Ryan: "En die tong is echt. Ik heb het geproefd. Dat spijt me. Ze houdt van likken. Ze is echt geweldig. Ze kreeg meer training dan Hugh in de gymzaal. We houden veel van haar. Ze is een grote ster. Aai haar alleen niet te veel, maar dat begrijp je zelf wel binnenkort."

Veel liefde voor haar
Het publiek vond het hilarisch en het regende grapjes en liefde bij de video. Te zien aan zijn Instagram-berichten zit Ryan op zijn plek met goede marketing en grapjes. Samen met Hugh Jackman en Kevin Feige maken ze een leuke tijd van hun promotietour.



NieuwsFilm