De poster voor 'Captain America 4' onthult de klauw van de Red Hulk

De poster voor 'Captain America 4' onthult de klauw van de Red Hulk

De vroege teaser trailer beloofde al het debuut van een bekende reus...

Hoewel het nog acht maanden verwijderd is van de bioscooprelease, hebben Disney/Marvel ons gister een eerste blik gegeven op Captain America: Brave New World met een teaser trailer en poster.

Het affiche, dat je hieronder kunt bekijken, promoot de komst van een fan-favoriet personage, namelijk de Red Hulk welke eigenlijk Thaddeus 'Thunderbolt' Ross is (nu gespeeld door de grote Harrison Ford).

Kleinschalig verhaal in de trant van 'The Winter Soldier'
In dit nieuwste deel is Ross tot president gekozen en wil hij graag de nieuwe Captain America, Sam Wilson (Anthony Mackie) terug in de regeringsplooi brengen, maar hun wankele alliantie zal niet al te lang duren.

Na een aanslag bevindt Sam zich opeens midden in een internationaal incident. Hij moet de reden achter het snode mondiale plot ontdekken voordat het ware meesterbrein de hele wereld rood laat zien.

Vanaf februari 2025 in de bioscoop
Eén ding zal fans zeker opwinden: Ford gaat voluit voor zijn versie van de Hulk, iets wat iedereen had verwacht, maar nu pas is bevestigd. Verder zagen we ook een actievolle rol voor Giancarlo Esposito, hoewel het nog te vroeg is om te zeggen of hij een goede of slechterik speelt (of een mix).



NieuwsFilm

meest populair