3 topfilms die je nu gewoon op Netflix kijkt

3 topfilms die je nu gewoon op Netflix kijkt

Ontdek de goudmijn aan mooie films die streamingdienst Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen geploeterd en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

The Age of Adaline (2015)
Regie: Lee Toland Krieger | Cast: Blake Lively, Michiel Huisman, Harrison Ford, e.a. | Kijk direct
Adaline, een negenentwintigjarige vrouw, leeft al meer dan een eeuw en wordt niet ouder. Terwijl de wereld om haar heen doorgaat en haar dochter bejaard wordt, is Adaline veroordeeld tot een eenzaam bestaan. Haar vrienden weten haar geheim niet en om de tien jaar wisselt ze van identiteit. Als ze verliefd wordt op de knappe miljonair Ellis, komen de geheimen over haar verleden toch langzaam uit.



Smile (2022)
Regie: Parker Finn | Cast: Sosie Bacon, Kyle Gallner, Rob Morgan, e.a. | Kijk direct
Rose is succesvol als psychotherapeut in een psychiatrische instelling, maar worstelt ook met haar eigen trauma's. Na een bizar incident met een patiënt, krijgt ze te maken met onheilspellende gebeurtenissen die ze niet kan verklaren. Al snel heeft ze door dat haar leven in gevaar is en dat de tijd begint te dringen om zichzelf te redden. Niemand in haar omgeving neemt haar echter serieus.



The Fault in our Stars (2014)
Regie: Josh Boone | Cast: Shailene Woodley, Ansel Elgort, Laura Dern, e.a. | Kijk direct
Hazel en Gus zijn twee tieners die beiden beschikken over een cynisch gevoel voor humor en een bijzondere kijk op het leven hebben. Hazel is ongeneeslijk ziek en tegen alle verwachtingen in ontmoet ze Gus bij een praatgroep voor kankerpatiënten. Langzaam maar zeker worden ze verliefd op elkaar. Ze vertrekken samen naar Amsterdam voor een romantisch avontuur.



NieuwsFilm