De grootste fans van actrice Dakota Johnson blijken geen lieverdjes te zijn

De grootste fans van actrice Dakota Johnson blijken geen lieverdjes te zijn

Dakota Johnson heeft door Fifty Shades of Grey vreemde en stalkerende fans gekregen.

Dakota Johnson biechtte op dat ze idiote fans heeft. Tegen sommige stalkers heeft zij zelfs via de rechtbank een straatverbod moeten regelen.

De actrice uit Madame Web heeft waarschijnlijk door de kinky filmreeks Fifty Shades of Grey een vreemde verzameling fanaten opgedaan. Ze zei al in eerdere interviews dat het filmen van de bekende boeken een psychotische ervaring was.

Psychotische ervaring
Hierbij moest ze vaak ook strijd leveren op de filmset. Ze dacht ook dat niemand eraan meegewerkt zou hebben als ze het allemaal eerder hadden geweten. Toch heeft ze geen spijt van de ervaring. Alle delen bleken een groot succes, al waren de recensies slecht.

In de YouTube-video van The Graham Norton Show vertelde Sterling K. Brown over de liefde die hij ontvangt van fans. Hij zei: "Het eerste wat mensen doen is mij een knuffel geven en bedanken voor This Is Us en de impact die het op hen heeft."

Vreemde fans
Daarop zegt Dakota: "Dat is zo lief. Dat overkomt mij nooit. Ik krijg alleen brieven van mannen uit de gevangenis en vreemde dingen per post." De grootste fans van actrice Dakota Johnson blijken geen lieverdjes.



NieuwsFilm