Fans van Matthew McConaughey schrikken zich een ongeluk na zijn nieuwste foto

Fans van Matthew McConaughey schrikken zich een ongeluk na zijn nieuwste foto

Het gezicht van de acteur ziet er ineens héél veel anders uit dan normaal.

De met een Oscar bekroonde Matthew McConaughey heeft al heel wat indrukwekkende rollen neergezet. De acteur wordt gezien als een van de beste acteurs in Hollywood, maar nu laat hij toch wel zijn fans behoorlijk schrikken met zijn nieuwste kiekje.

McConaughey is al vaker extreem fysieke transformaties ondergaan. Zo was hij behoorlijk gespierd in Magic Mike, maar juist weer graatmager in Dallas Buyers Club. Op zijn nieuwste foto op sociale media ziet hij ook heel anders uit dan normaal.

Gezicht
De 54-jarige acteur heeft een behoorlijk opgezwollen gezicht. Het lijkt erop alsof hij een rake klap heeft gekregen of dat een recente stunt is misgegaan, maar het is allemaal veel minder 'spannend' dan dat. Wat blijkt, McConaughey is gestoken door een bij.

De acteur, eveneens bekend van Interstellar, heeft hier een allergische reactie op gehad. Gelukkig kan hij er nog om lachen en is er niks ernstigs aan de hand. De foto is onderaan het bericht te zien.

Carrière
De laatste jaren hebben we iets minder van de acteur vernomen, maar hij wordt nu gelinkt aan de Yellowstone-spin-off 2024. Het brein achter de show, Taylor Sheridan, liet recentelijk weten al gesprekken gevoerd te hebben met de acteur i.v.m. de hoofdrol. Meer nieuws zal ongetwijfeld snel volgen.



NieuwsFilm

meest populair