Will Ferrell schaamde zich werkelijk kapot voor zijn echte naam

Will Ferrell schaamde zich werkelijk kapot voor zijn echte naam

Will Ferrell deelt in de podcast Messy zijn schaamte over zijn echte naam en moeilijke jeugd.

Het is moeilijk voor te stellen dat Will Ferrell problemen kan hebben. De 56-jarige komiek werkt al 25 jaar in Hollywood en is succesvol, beroemd en geliefd met rollen in Barbie, Elf en Despicable Me 4.

Toch bekende de beroemde komiek onlangs een moeilijke jeugd te hebben gehad. Moeilijk, omdat hij zijn echte naam zo belachelijk vond. Ook al had hij een normale naam, maar door zijn ouders werd het ongewoon.

Geen trauma
Hier in de podcast Messy van Christina Applegate vertelde hij: "Het is een klein dingetje - het is niet eens een trauma. Maar ik herinner me dat ik me kapot schaamde voor mijn echte naam: John. Ik heet John William Ferrell."

Hij vervolgde met: "Mijn ouders besloten mij Will te noemen, dus was ik 'Will'. Maar elke eerste schooldag was het 'John'. Ik vond het afschuwelijk om elk jaar een leraar er aan te moeten herinneren mij Will te noemen."

Veel herinneringen
Christina Applegate en Will Ferrell werkten samen aan Anchorman. Ter ere van het 20-jarig bestaan haalden zij herinneringen op. Een stukje is te beluisteren in de onderstaande Instagram-video.



NieuwsFilm