Natalie Dormer over haar beroemde naaktscène: "Waarom is er kritiek?"

Natalie Dormer over haar beroemde naaktscène: "Waarom is er kritiek?"

De actrice ging vaker uit de kleren, maar dit kon niet iedereen bevallen.

Het komt wel vaker voor dat een filmster uit de kleren gaat voor een project. Sommige acteurs hebben hier geen moeite mee, anderen vinden het toch iets lastiger. Natalie Dormer heeft hier ook wat ervaring mee, maar kreeg hier soms ook wel wat kritiek voor.

Dormer heeft al de nodige pikante scènes opgenomen voor diverse films, zoals in Casanova en Rush, maar in twee series deed ze hier nog een schepje bovenop. Zo verscheen de actrice naakt in Tudors en hierna weer in de grote HBO-hit Game of Thrones.

Kritiek
In de Tudors zien we haar als Anne Boleyn en in Game of Thrones als Margaery Tyrell. Beide personages gaan naakt, maar sommige kijkers vonden dat er onnodig veel vrouwelijk naakt in de laatstgenoemde serie zit.

In Game of Thrones komen heel wat actrices naakt voorbij, zoals hoofdrolspeelster Emilia Clarke (zij liet zich hier al eerder over uit). Dormer heeft er in ieder geval geen spijt van en laat zich over de stand van zaken uit.

Reactie
Zo zei Dormer, eveneens bekend van de Hunger Games-franchise, waarin ze te zien is als Cressida, al eerder: "Er zitten ook heel veel naakte mannen in 'Game of Thrones'. Seks maakt deel uit van het leven, dus het is te begrijpen dat dit in vele kunstvormen voorkomt".


"Als je het over het echte leven wil hebben, dan krijg je ook vaak met seks te maken. Ik snap de kritiek dus niet zo goed. Ikzelf geniet van mijn baan. Ik kan de rekeningen betalen door iets te doen waar ik echt van hou en daar ben ik heel blij mee".

Carrière
De 42-jarige Dormer liet wel weten dat ze vandaag de dag misschien minder snel uit de kleren zal gaan, aangezien ze hier nu iets minder interesse in heeft. Over niet al te lang zal de actrice te zien zijn in haar nieuwste project The Wasp. Bekijk hieronder de trailer.



Ook interessant
Emily Blunt over haar beroemde naaktscène: "Ik vraag me af of dit nodig is"
Het komt wel vaker voor dat een filmster uit de kleren gaat voor een film. Sommige acteurs hebben hier geen moeite mee, anderen vinden het toch iets lastiger. Emily Blunt heeft hier ook wat ervaring mee, maar... [Lees verder]

NieuwsFilm

meest populair