Netflix verwijderalarm: deze topfilms staan alleen nog deze maand online

Netflix verwijderalarm: deze topfilms staan alleen nog deze maand online

Er zit iets bij voor iedereen, al is de laatstgenoemde titel wel echt een pareltje.

Netflix is dé grootste streamingdienst en dit willen ze blijven ook. Om ruimte te maken voor nieuwe films en series die ze elke maand toevoegen, moet Netflix helaas ook veel content verwijderen. Deze maand staat hier wel heel veel moois tussen.

Zo zullen we over drie dagen tijd afscheid moeten nemen van The Pianist, misschien wel de beste film van Roman Polanski. Deze film verscheen in 2002 en werd een gigantische hit. Dat valt ook wel te zien aan de sterke cijfers die deze scoort op bijvoorbeeld IMDb (een 8,5) en Rotten Tomatoes (95%).

Meer
Daar blijft het echter niet bij. Als je een fan bent van Rowan Atkinson dan moet je ook nog maar even Johnny English-trilogie en natuurlijk de klassieker Mr. Bean's Holiday op je 'te kijken' lijstje zetten. Ook deze vier staan nog maar tot en met 14 juli op de streaminggigant.

Andere sterk onthaalde films die je eigenlijk niet mag missen zijn Cast Away met Tom Hanks en The Favourite van regisseur Yorgos Lanthimos. Mocht je een fan van de Twilight-franchise zijn, moet je deze ook nog even snel 'binge-watchen'. De gehele reeks wordt de laatste dag van de maand offline gehaald.

Pareltje
De beste film die deze maand verwijderd wordt is ongetwijfeld Heat van Michael Mann. Ondanks het feit dat deze film met o.a. Al Pacino en Robert De Niro in 1995 uitkwam, is deze nog steeds behoorlijk populair. Deze is beschikbaar op Netflix tot 26 juli.



NieuwsFilm

meest populair