'Deadpool & Wolverine'-regisseur vindt schrijver voor zijn 'Star Wars' blockbuster

'Deadpool & Wolverine'-regisseur vindt schrijver voor zijn 'Star Wars' blockbuster

Shawn Levy gaat opnieuw samenwerken met Jonathan Tropper, maar precies wanneer is nog niet bekend.

Shawn Levy staat op dit moment volop in de spotlights, maar dat heeft voornamelijk te maken met zijn aanstaande Deadpool & Wolverine-blockbuster. Hierna gaat hij meteen weer aan de slag met zijn Star Wars-film, waar hij nu zijn schrijver voor heeft gevonden.

Het gaat hier om Jonathan Tropper, met wie Levy al meerdere keren heeft samengewerkt. Zo schreef Tropper bijvoorbeeld het script voor This Is Where I Leave You in 2014 en The Adam Project uit 2022.

Goed nieuws
Naast hun samenwerkingen, heeft Tropper al vaker hoge ogen weten te gooien met andere grote projecten. De laatste jaren is hij voornamelijk bezig met de Apple TV+ serie See, maar hij was ook verantwoordelijk voor andere populaire series als Banshee en Warrior.

Het is vooralsnog onbekend wanneer Levy begint aan zijn Star Wars-film, aangezien hij nu dus druk bezig is met zijn Marvel-blockbuster en zich hierna eerst wil focussen op het laatste seizoen van Stranger Things, waar hij ook al aan meewerkt sinds het begin.

Wat te verwachten
Er is nog niet enorm veel bekend over de Star Wars-film van Levy. Wel kan de regisseur niet wachten om er mee te beginnen. Zo zei hij al eerder: "Toen Lucasfilm presidente Kathleen Kennedy contact met mij opnam, zei zij dat ze een Star Wars film wilde zien waarvan je ziet dat ik hem heb gemaakt".


"Dat heeft mij veel vertrouwen gegeven, eveneens als een boost. Het bevindt zich echter voorlopig nog in een heel vroeg stadium, dus ik kan er nog niet veel over zeggen. Ik heb veel zin om er een mooi verhaal en een prachtige film van te maken".

NieuwsFilm

meest populair