Nieuwe red band trailer van keihard 'Watchmen'-tweeluik

Nieuwe red band trailer van keihard 'Watchmen'-tweeluik

De animatiefilms zullen, net zoals Snyders blockbuster uit 2009, R rated zijn.

Afgelopen maand kwam de eerste trailer voorbij van de nieuwe Watchmen-films. Het gaat hier om een tweedelige animatiefilm van de iconische graphic novel Watchmen. Nu zijn er weer nieuwe indrukwekkende beelden online gezet.

In 2009 bracht Zack Snyder een live-action Watchmen-film uit. Precies 10 jaar later volgde een serie op HBO. Nu komen er dus twee animatiefilms aan, die gelukkig wel gewoon R rated zijn. Dat valt ook wel te zien aan de onderstaande red band trailer.

Verhaal
Watchmen Chapter 1 heeft een R-rating gekregen vanwege de vele gewelddadige scènes, maar ook aangezien er wat naakt in de film zit. Fans van de graphic novel zullen in hun nopjes zijn, aangezien dit tweeluik heel trouw lijkt te zijn aan het werk van Alan Moore en Dave Gibbons.

Gisteren kwam nog een poster langs, maar nu is dus de nieuwe trailer aan de beurt. De Watchmen strip speelt zich af in een alternatief universum waarin superhelden de koers van de geschiedenis hebben veranderd.

Release datum
Het eerste deel zal volgende maand te zien zijn, maar komt helaas niet in de bioscoop uit. Chapter 1 zal namelijk meteen op streamingdiensten als Apple+ en Prime te zien zijn, maar komt ook uit op dvd en Blu-Ray. Voor meer informatie moet je hier zijn.



NieuwsFilm

meest populair