Top of flop: Eerste recensies 'Fly Me to the Moon' met Scarlett Johansson en Channing Tatum

Top of flop: Eerste recensies 'Fly Me to the Moon' met Scarlett Johansson en Channing Tatum

Moet je deze film bovenaan je 'te kijken'-lijstje zetten of toch nog maar even wachten?

Scarlett Johansson is al lange tijd een grote naam in Hollywood. Hetzelfde kan gezegd worden van Channing Tatum. De twee acteurs werkten nu eens samen, namelijk aan Fly Me to the Moon, maar hoe pakt dit eigenlijk uit?

Deze film werd gemaakt door Greg Berlanti, o.a. bekend van Love, Simon. In Fly Me to the Moon is de hoofdrol weggelegd voor Johansson, die in de huid kruipt van marketingexpert Kelly Jones.

Verhaal
Zij wordt ingeschakeld om het imago van de NASA te redden. Het Witte Huis vreest namelijk dat de maanlanding wel eens zou kunnen mislukken. Mocht dit het geval zijn, dan moeten ze een back-up plan voor een nepmaanlanding hebben.

Jones krijgt de taak dit in beeld te brengen, maar staat er gelukkig niet alleen voor. Zij wordt namelijk bijgestaan door lanceerdirecteur Cole Davis (Tatum), die haar helpt bij deze bijna onmogelijke en unieke missie.

Ontvangst
Fly Me to the Moon staat voorlopig op een 67% op Rotten Tomatoes na 78 recensies. Dit komt overeen met het IMDb-cijfer, aangezien de film hier een 6,7 scoort. Het acteerwerk van de twee sterren wordt geprezen, maar het verhaal is daarentegen volgens critici tamelijk teleurstellend in elkaar gezet.


Nog niet overtuigd? Bekijk de laatste trailer dan hierboven. Fly Me to the Moon draait vanaf vandaag in de Nederlandse bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair