Keanu Reeves geeft juiste antwoord op een werkelijk onmogelijke vraag

Keanu Reeves geeft juiste antwoord op een werkelijk onmogelijke vraag

Keanu Reeves wordt geprezen voor zijn oprechtheid, vriendelijkheid en respect in moeilijke situaties.

Keanu Reeves is zo standvastig en heeft zo'n goede reputatie opgebouwd, dat mensen dol op hem zijn. Dat is een groot compliment voor iemand die bijna 40 jaar in Hollywood meedraait.

Daarnaast kan de acteur uit Matrix, Dracula en John Wick langs moeilijke situaties en onderwerpen laveren zonder onbeleefd te zijn. Ook dat gevoel voor respect waarderen fans en interviewers enorm. En toen hij in een praatshow een werkelijk onmogelijke vraag kreeg, wist hij ook het juiste antwoord te geven.

Moeilijke vragen
In de YouTube-video van The Late Show with Stephen Colbert krijgt Keanu een vragenlijst voorgelegd, die door een eerder interview met hem geïnspireerd is. Stephen vroeg hem jaren geleden: "Wat denk je dat er gebeurt als je dood gaat?"

Waarop Keanu Reeves even nadacht en zei: "Ik weet dat degenen die van ons houden ons zullen missen. Het publiek vond dat een sympathiek antwoord en bij de reacties waardeerden kijkers zijn oprechtheid en waardering voor elk mens en dier."

Een cadeautje
Ook het feit dat de ster moeite heeft met ontspullen, omdat hij graag alles wil bewaren is herkenbaar voor velen. En dat hij de rest van zijn leven omschrijft met "Ik wil hoopvol zijn" kan op applaus rekenen. De beste man is een cadeautje.


Ook interessant
Keanu Reeves gaat voor het serieuzere acteerwerk in zijn volgende film
Keanu Reeves is zo standvastig en heeft zo'n goede reputatie opgebouwd, dat mensen dol op hem zijn. Dat is een groot compliment voor iemand die bijna... [Lees verder]

NieuwsFilm

meest populair