'Despicable Me 5' één week na release 'Despicable Me 4' al bevestigd

'Despicable Me 5' één week na release 'Despicable Me 4' al bevestigd

Maar alles is volgens de regisseur afhankelijk van het verhaal...

De wereld van Gru en zijn Minions gaat zowel in het verleden als in de toekomst door en dat allemaal dankzij Despicable Me 4 die, samen met Inside Out 2, de bioscoopkassa's laat rinkelen.

Regisseur Chris Renaud vertelde tegenover 'Variety' dat ook Despicable Me 5 een definitief zekerheidje lijkt na de wervelende openingscijfers.

Belangrijke vereiste
Echter is dit volgens hem afhankelijk van het verhaal. Als ze met een interessant plot op de proppen kunnen komen om te vertellen en daarmee nieuw terrein kunnen verkennen, is alles mogelijk.

Gelukkig voor het animatieteam en studio 'Universal' lijken de bezoekers het huidige verhaal leuk genoeg te vinden om op voort te bouwen, gezien de wereldwijde +200 miljoen dollar opbrengst die nog steeds stijgt.

Te leuk om mee te stoppen
Eén garantie hebben de makers in ieder geval: Komiek Steve Carell (61) zal blijven terugkeren om de stem van de goedhartige slechterik Gru in te spreken:


"Waarom zou ik het niet blijven doen? Ik hoop voor de fans dat het nog lang doorgaat. Het is alleen maar leuk en lonend. Mijn kinderen zijn ermee opgegroeid en ik vind het heerlijk om ermee geassocieerd te worden".

NieuwsFilm

meest populair