De allerlaatste 'Conjuring'-film is aangekondigd: de film eindigt de miljoenenreeks

De allerlaatste 'Conjuring'-film is aangekondigd: de film eindigt de miljoenenreeks

Na maar liefst 9 films wordt er een punt gezet achter de wereldberoemde franchise.

The Conjuring 4 komt eraan. Dit wordt nog een enkele keer genieten voor de fans van de geliefde horrorreeks, want dit wordt het laatste deel. Heel erg lang hoeven we hier niet meer op te wachten, aangezien deze volgend jaar uitkomt.

Het eerste The Conjuring-deel verscheen in 2013 en groeide al snel uit tot een wereldwijd fenomeen. Het origineel zette de toon voor de reeks, die bekend staat om zijn angstaanjagende sfeer en verhalen over bovennatuurlijke gebeurtenissen.

Franchise
Het gaat hier dan misschien wel over The Conjuring 4, de franchise bestaat ook uit spin-offs, zoals de Annabelle-films, The Nun en The Curse of La Llorona. In totaal zijn er acht films uitgebracht.

The Conjuring 4 is dus het negende en afsluitende deel. Deze zal op 5 september 2025 in de bioscopen te zien zijn. Het lijkt er ook op dat James Wan de laatste film voor zijn rekening zal nemen. Zo zei de regisseur al eerder: "We nemen onze tijd ervoor, want het is ons allemaal heel dierbaar".

Klapper
Wan vervolgt: "Het is belangrijk dit ook goed in elkaar te zetten en je niet alleen je de stuipen op het lijf te jagen, maar ook het emotionele verhaal van Warren weer goed over te brengen. Het voelt als het einde, dus dat moet natuurlijk perfect in beeld gebracht worden".



NieuwsFilm

meest populair