Spetterende poster voor 'Watchmen: Chapter One' online - trailer lancering morgen

Spetterende poster voor 'Watchmen: Chapter One' online - trailer lancering morgen

Het tweeluik aan animatiefilms kreeg al eerder een keiharde R-rating en ziet er veelbelovend uit.

Als je een beetje het filmnieuws volgt is de kans tamelijk groot dat je hebt gehoord van het nieuwe Watchmen-tweeluik. Het gaat hier om twee animatiefilms die gebaseerd zijn op de iconische graphic novel. Nu worden we weer getrakteerd op een gave poster.

Vorige maand kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal over de films, die gelukkig beiden een R-rating zullen hebben. De verfilming wordt omschreven als zeer trouw aan de graphic novel.

Verhaal
De strip, net zoals de film, speelt zich af in een alternatief universum waarin superhelden de loop van de geschiedenis hebben veranderd. Eerder maakte Zack Snyder in 2009 al een live-action verfilming.

Deze was grotendeels trouw aan het bronmateriaal, maar bevatte ook een aantal belangrijke veranderingen. Dat blijkt dus niet het geval te zijn met dit animatie-tweeluik. Het eerste deel moet op 13 augustus 2024 al op schijf verschijnen. Het tweede deel zal ergens in 2025 volgen.

Poster
Het gaat nu nog alleen over een poster, maar morgen zal ook de nieuwe trailer volgen. Hou FilmTotaal dus goed in de gaten voor meer nieuws en nieuwe beelden van deze veelbelovende animatiefilms.



NieuwsFilm

meest populair