Eerste trailer Marvels 'Agatha All Along' eindigt in een ware Poltergeist

Eerste trailer Marvels 'Agatha All Along' eindigt in een ware Poltergeist

Komische en duistere beelden in nieuwe Marvel-serie Agatha All Along van Disney+.

Eind deze maand komt Marvel Studios met de bioscoopfilm Deadpool & Wolverine. Daarna is het tijd voor een nieuwe serie op Disney+. In september gaat het vervolg op WandaVision van start.

WandaVision was de eerste tv-serie binnen het Marvel Cinematic Universe en daarin werd onder andere het personage Agatha Harkness van actrice Kathryn Hahn (Glass Onion: A Knives Out Mystery/i]) geïntroduceerd. Later dit jaar keert ze terug in haar eigen spin-off [i]Agatha All Along.

Hekserij
In WandaVision zien we hoe "Agnes" een uiterst krachtige heks blijkt te zijn. Aan het einde van de serie weet Wanda haar tegenstander Agatha via een spreuk gevangen te nemen in haar alias Agnes.

In Agatha All Along weet Agatha zich te bevrijden van de spreuk. Om haar krachten terug te krijgen, gaat ze de samenwerking aan met een groep onwaarschijnlijk bondgenoten.

Poltergeist
Naast de nodige Marvel-humor en een blik op de vele nieuwe personages zien we ook een reeks horrorfragmenten. Aan het einde is er zelfs een heuse Poltergeist-scène te zien. De serie van Marvel Television start op 18 september met twee afleveringen.


Andere rollen in Agatha All Along zijn voor Aubrey Plaza als de heks Rio Vidal, Joe Locke als de homoseksuele tiener Billy Kaplan en Patti LuPone als een 450 jaar oude Siciliaanse heks Lilia Calderu.

Negen afleveringen
De miniserie Agatha All Along bestaat uit negen afleveringen en zal te zien zijn op Disney+. Hieronder het affiche en meer info over de serie vind je op SerieTotaal.


Ook interessant
Wolverine gaat op de vuist met zijn aartsvijand in nieuwe 'Deadpool & Wolverine' trailer
Filmfanaten kunnen niet wachten op Deadpool & Wolverine, maar toch zullen we nog enkele weken moeten wachten. Gelukkig verschijnt er wel meer dan.. [Lees verder]

NieuwsFilm

meest populair