Netflix-kijkers in de ban van grote bioscoophit uit 2022: "magisch en uitbundig"

Netflix-kijkers in de ban van grote bioscoophit uit 2022: "magisch en uitbundig"

De animatiefilm Puss in Boots: The Last Wish bracht in 2022 bijna $500 miljoen op.

In december 2022 verscheen de animatiefilm Puss in Boots: The Last Wish, in het Nederlands De Gelaarsde Kat 2: De Laatste Wens, in de wereldwijde bioscoopzalen. Na Minions: The Rise of Gru was de Shrek-spinoff de succesvolste animatiefilm van het jaar.

Nu staat de film van DreamWorks Animation in de Netflix Top 10 en wel op plaats zeven. De streamer omschrijft de tweede Puss in Boots-film met woorden als magisch en uitbundig. In de Engelstalige versie zijn er stemmen voor Antonio Banderas, Salma Hayek, Florence Pugh, Olivia Colman en Ray Winstone.

Sterk ontvangen
Met een Tomatometer-score van maar liefst 95 procent werd The Last Wish ijzersterk ontvangen. De publieksscore op Rotten Tomatoes is met 94 procent eveneens sterk. Het IMDb-cijfer staat op een 7,8 na bijna 200k stemmen.

"De slimme, lieve en grappige Puss in Boots: The Last Wish verschijnt ruim tien jaar na het vorige deel en bewijst dat sommige franchises alleen maar beter worden met de jaren," is de critics consensus volgens Rotten Tomatoes.

Nu op Netflix
Wil je Puss in Boots: The Last Wish graag kijken? Je vindt de animatiefilm nu hier op Netflix. De animatieserie De Avonturen van de Gelaarsde Kat staat met zes seizoenen ook op de streamingdienst.


De synopsis volgens Netflix: Na zijn legendarische prestaties heeft de Gelaarsde Kat nog een van zijn negen levens over. Nu zoekt hij in zijn meest gedurfde avontuur ooit naar een magische Vallende Ster.

Ook interessant
De Netflix Top 10 is gelijk prooi voor een van de grootste Netflix-films van het jaar
Netflix heeft er weer een bijzonder opvallende Original bij. Dit keer heeft de streamingdienst de vierde film gelanceerd in de bekende... [Lees verder]

NieuwsFilm

meest populair