Margot Robbie voorlopig even niet meer in films te zien

Margot Robbie voorlopig even niet meer in films te zien

De bloedmooie actrice is zwanger en zal voorlopig dus niet veel werken.

Margot Robbie is al jarenlang een van de geliefdste actrices in Hollywood. Dat niet alleen, de prachtige ster wordt gezien als een van de knapste vrouwen in de filmwereld. Toch zullen we haar de komende tijd waarschijnlijk minder gaan zien, want ze is zwanger.

Robbie, die hoge ogen wist te gooien met o.a. The Wolf of Wall Street, I, Tonya en dé zomerblockbuster van 2023, Barbie, schijnt zwanger te zijn van haar eerste kindje. Meerdere Amerikaanse websites delen dit nieuws, maar het is nog niet bevestigd door Robbie zelf.

Relatie
In 2016 stapte de actrice in het huwelijksbootje met Tom Ackerley. De twee leerden elkaar kennen op de filmset van Suite Francaise. Vanaf dat moment ging het snel, al was Robbie in eerste instantie totaal niet op een relatie uit.

Zo zei 34-jarige actrice al eerder: "Ik was echt het 'ultieme single meisje'. Ik was nooit op zoek naar een relatie, maar toen kwam Tom voorbij. We waren al lang vrienden en eerlijk gezegd had ik altijd al een oogje op hem, maar ik dacht dat dan andersom niet zo was. Toen ik erachter kwam dat dat wel het geval was gebeurde het gewoon automatisch".

Carriere
Samen runnen de twee ook een succesvol productiebedrijf. Niet alleen was deze betrokken bij het maken van Barbie, maar ook andere sterk onthaalde films als Promising Young Woman en Saltburn.


De actrice, die maar liefst 3 keer voor een Oscar werd genomineerd maar nog nooit won, heeft maar een project op haar agenda staan. Ondanks het feit dat ze niet bepaald stil zit, zullen we haar de komende jaren misschien dan toch wel minder gaan zien als zij zich meer op haar gezin wil focussen.

NieuwsFilm

meest populair