Marvel-held Deadpool bij EK-wedstrijd tussen Nederland en Turkije: "het liep een beetje uit de hand"

Marvel-held Deadpool bij EK-wedstrijd tussen Nederland en Turkije: "het liep een beetje uit de hand"

Hugh Jackman en Ryan Reynolds bezocht EK-wedstrijd in Berlijn voor Deadpool & Wolverine promotie.

Afgelopen zaterdag zaten er wat bekenden in het voetbalstadion in Berlijn. Ze werden getrakteerd op een spannende EK-wedstrijd tussen Nederland en Turkije.

Onder de kijkers stonden ook Hugh Jackman en Ryan Reynolds. Ze waren druk met het promoten van Deadpool & Wolverine en besloten kennelijk dat een voetbalwedstrijd daar de druk vanaf zou halen. Op verschillende foto's van paparazzi is te zien dat ze ademloos toekijken.

Goede marketing
In een recent Instagram-bericht van Ryan Reynolds bleek hij als marketing expert - Ryan heeft een goedlopend marketingbureau - het uitje echter ook te gebruiken als publiciteitsstunt. Best slim in een uitverkocht stadion bij een kwartfinale.

Op de foto's staan Hugh en Ryan naast het voetbalveld met een presentatrice. Ook duikt Deadpool zelf op om de befaamde bal te stelen. En het lijdt geen twijfel dat Ryan daar aanwezig was om wat voetballers te scouten. Samen met Rob McElhenney heeft hij de voetbalclub Wrexham in bezit.

Erg overtuigend
Ryan schreef bij de foto's: "Geweldige avond bij de Euro24 in Berlijn. Liep het uit de hand? Zeker. Zijn mensen die hun eigen vragen beantwoorden geweldig in de liefde? Ik weet dat niet zeker."


Ook interessant
Kevin Feige de reden achter het (nu al) hoogtepunt uit 'Deadpool & Wolverine'
Meer dan twintig jaar nadat James Marsdens Cyclops er grapjes over maakte, zal Hugh Jackman in het aankomende Deadpool & Wolverine het klassieke.. [Lees verder]

NieuwsFilm

meest populair