Kevin Feige de reden achter het (nu al) hoogtepunt uit 'Deadpool & Wolverine'

Kevin Feige de reden achter het (nu al) hoogtepunt uit 'Deadpool & Wolverine'

In het begin had nog te weinig zeggenschap, maar een kwart eeuw later was hij 'in charge'...

Meer dan twintig jaar nadat James Marsdens Cyclops er grapjes over maakte, zal Hugh Jackman in het aankomende Deadpool & Wolverine het klassieke geel met blauwe 'Wolverine'-kostuum dragen.

En wie we daarvoor mogen bedanken? Marvel-kopman Kevin Feige, ooit begonnen als associate producer bij de eerste X-Men waarin Jackman werd geïntroduceerd als de mutant met de adamantium klauwen.

Alle fans willen dit al zó lang zien
Toen hoofdrolspeler Ryan Reynolds met het idee kwam om, wat voor beiden hun MCU-debuut wordt, Logan naast zijn 'merc with a mouth' te plaatsen, zou Feige naar verluidt slechts één vereiste hebben gehad.

Regisseur Shawn Levy vertelde onlangs in een Chineze bioscoop met meer dan 1000 zitplaatsen dat diens antwoord duidelijk was: "Ja, maar hij draagt het geel. Ik wil dat hij eindelijk het geel gaat dragen, afgesproken?"

Vanaf eind deze maand in de bioscoop
Lang leek het er op dat de cross-over helemaal niet ging gebeuren, zeker niet na de overname van Fox door Disney. In de tussentijd pitchte Reynolds zelfs meerdere geschrapte ideeën voordat een telefoontje van Jackman alles veranderde en Feige zijn wens in vervulling kon gaan.



NieuwsFilm

meest populair