Spectaculaire Nicolette Kluijver deelt foto's uit Beau Monde: "De zon schijnt daar wel"

Spectaculaire Nicolette Kluijver deelt foto's uit Beau Monde: "De zon schijnt daar wel"

De Nederlandse celeb zien we op dit moment in Over de Oceaan.

Wie dol is op programma's waarin bekende Nederlanders gezamenlijk een avontuur beleven, zit goed bij het RTL-programma Over de Oceaan. Een van de deelnemers is celeb Nicolette Kluijver.

De in Hilversum geboren blondine is ook druk met andere dingen. Zo had ze recent een fotoshoot voor het tijdschrift Beau Monde waarin ze onthult dat ze verliefd is. "Ik ben voor het eerst sinds lange tijd weer echt verliefd!" vertelde ze aan het magazine.

Terug uit Bonaire
De 39-jarige Nicolette leefde enkele jaren een zonnig leven op Bonaire, maar keert nu terug naar Nederland. Ze zal haar leven gaan delen met haar nieuwe liefde Milan die ze op Bonaire heeft ontmoet.

"Hiervoor zei ik altijd dat we in de verkennende fase zitten. Dat is inmiddels een gek woord, want we kennen elkaar nu heel goed," gaf de verliefde Nicolette toe.

Fotoshoot
Op Instagram deelde Nicolette, in 2022 nog kort te zien in het Sinterklaasjournaal als de eigenaresse van een dierenwinkel, enkele foto's die bij het interview horen. Op de website van Beau Monde vind je meer quotes van de precentratice. De foto's vind je hier en hier op Nicolette's Instagram-pagina.

Ook interessant
Sylvie Meis gaat sterren als Madonna en Heidi Klum achterna
De Instagram-pagina van Sylvie Meis (Pista!, Costa!) lijkt soms op een zomerse dag op vakantie en even later weer op een uithangbord voor allerlei kledingmerken. De afgelopen tijd zien we haar in heel wat stukken van... [Lees verder]

NieuwsFilm

meest populair