Peperdure Formule 1-film 'F1' met Brad Pitt krijgt eerste spectaculaire trailer

Peperdure Formule 1-film 'F1' met Brad Pitt krijgt eerste spectaculaire trailer

Weet Joseph Kosinski het succes van 'Top Gun: Maverick' na te bootsen met 'F1'?

Na lang wachten is nu eindelijk de eerste trailer van F1 met o.a. Brad Pitt en Damson Idris uitgebracht. De film is geregisseerd door niemand minder dan Joseph Kosinski (Top Gun: Maverick).

De productie van Apple Studios heeft naar verluidt een bizar hoog productiebudget van 300 miljoen dollar. De verwachtingen zijn dus hoog.

Synopsis
De officiële synopsis van de film luidt als volgt: In F1 speelt Brad Pitt de hoofdrol als voormalig coureur die terugkeert naar de Formule 1, naast Damson Idris als zijn teamgenoot bij APXGP, een fictief team op de grid.

De film wordt opgenomen tijdens echte Grand Prix-weekends, waarbij het fictieve team strijdt tegen de titanen van de sport.

Sublieme cast
Kosinski heeft weer een uitmuntende cast voor zijn nieuwe film. Naast Pitt en Idris zijn ook Javier Bardem (No Country for Old Men), Kerry Condon (The Banshees of Inisherin), Kim Bodnia (Pusher), Tobias Menzies (The Crown) en Callie Cooke (The Stranger) van de partij.


De film krijgt in de zomer van 2025 een IMAX-release van Warner Bros. Pictures. De film komt in Nederland rond 25 juni uit.

NieuwsFilm

meest populair