Gerucht: is dit dan de grote rol van 'Breaking Bad'-ster Giancarlo Esposito in het MCU?

Gerucht: is dit dan de grote rol van 'Breaking Bad'-ster Giancarlo Esposito in het MCU?

De geliefde acteur komt Marvel versterken, maar wie gaat hij nu precies neerzetten?

Marvel weet voor elke film en serie weer de nodige grote namen te strikken. Giancarlo Esposito is geen uitzondering op de regel, maar het is nog steeds niets bekend wie de acteur nu precies gaat neerzetten. Misschien hebben we nu eindelijk het antwoord op die vraag.

Esposito, voornamelijk bekend van grote schurkrollen in series als Breaking Bad, The Mandalorian en The Boys, tekende enige tijd geleden voor Captain America: New World Order. Fans waren meteen door het dolle heen, maar de superheldenstudio wil nog niks verklappen.

Gerucht
Nu lijkt het erop dat het misschien toch bekend is wie Esposito gaat neerzetten. Er doet namelijk een gerucht de ronde dat de acteur in de huid zal kruipen van George Washington 'G.W.' Bridge. Hoewel dit nog niet bevestigd is, is dit zeker wel een personage dat bij hem lijkt te passen.

Bridge is een voormalige soldaat, maar wordt een agent van S.H.I.E.L.D. Zijn militaire achtergrond en vaardigheden maken hem een waardevol lid van elke groep waar hij bij betrokken is. Zo heeft hij de leiding over het Weapon P.R.I.M.E. team. Zij hebben als doel om Cable te vangen.

Rol
Bridge heeft een sterke leiderschapskwaliteit en wordt vaak gezien als een autoriteitsfiguur. Zijn militaire achtergrond geeft hem een uitstekend strategisch inzicht, wat hem waardevol maakt in gevechtssituaties en tactische operaties.


Hoewel Bridge voornamelijk bekend is uit de strips, is hij tot op heden niet veel verschenen in andere media. Misschien dat Esposito daar nu dus verandering in gaat brengen. Tijd zal zeggen of dit klopt of dat Esposito toch iemand anders zal spelen.

NieuwsFilm

meest populair