Christina Applegate lijkt niet lang meer te leven: "deze twee dingen wil ik nog doen"

Christina Applegate lijkt niet lang meer te leven: "deze twee dingen wil ik nog doen"

Christina Applegate lijdt aan multiple sclerose en deelt haar wensen ondanks de zware dagen.

Christina Applegate is ernstig ziek. In 2021 onthulde de actrice uit de series Married with Children en Dead to Me dat ze lijdt aan multiple sclerose (MS), een ongeneeslijke ziekte die ernstige impact kan hebben op het hele lichaam.

De 52-jarige ster uit Crash Pad en Alvin and the Chipmunks wordt behandeld en verzorgd om de ziekte te laten stagneren. Maar gemakkelijk is het niet. De pijn is in haar lijf aanwezig. Ook is ze er erg moe van. En ze weet niet hoe lang ze nog zal leven.

Ook leuke dingen
Op haar social media schreef Christina Applegate dat ze veel slechte dagen kent - eigenlijk alleen maar slechte dagen en dat ze door een hel gaat. Om dat te compenseren vertelde ze ook dat ze een leuk lijstje heeft. Er zijn dingen die ze nog wil doen in haar leven.

Zo schreef ze op X: "Ik wou dat ik met Shirley MacLaine kon werken. Dat is alles. Ik werd wakker en die droom die ik al mijn hele leven heb, overspoelde me. Ik heb gehuild en zal dat weer doen. Shirley, ik heb je nummer niet, dus ..."

Grootse wensen
Ook meldde Christina een keer dat ze graag shotjes wil doen met Cher. En ja, haar wensen zijn groots, dat je dat even weet.



NieuwsFilm

meest populair