De grootste blockbuster van Marvel dit jaar was op een haar na niet gemaakt

De grootste blockbuster van Marvel dit jaar was op een haar na niet gemaakt

Gelukkig heeft de studio een keer geluisterd naar de belangrijkste persoon...

Deadpool & Wolverine heeft alle ingrediënten in zich om de box-office eind deze maand te doen exploderen. Een geliefde ster (Ryan Reynolds) met een nog wel geliefdere co-ster (Hugh Jackman).

Je zou zeggen dat het derde deel een zekerheidje was na de immense successen van de eerste twee. Toch had het weinig gescheeld of de grootste fan-pleaser sinds Spider-Man: No Way Home was niet gemaakt.

Er was maar één kandidaat
Reynolds had namelijk één hele belangrijke voorwaarde voor zijn terugkeer als Deadpool en dat was iets waar de studio in eerste instantie niet mee akkoord wilde gaan; het aanstellen van regisseur Shawn Levy.

De acteur had zoveel genoten van hun tijd bij The Adam Project dat hij het plezier gaande wilde houden. Het helpt ook dat het duo een langdurige vriendschap heeft met Jackman wat alles makkelijker maakte.

Driemaal is scheepsrecht
In andere recente interviews heeft de filmmaker eerder toegegeven dat hij altijd met jaloerse ogen heeft gekeken naar Logan (2017) sinds hij de ultieme kans liet schieten om The Wolverine (2013) te kunnen leiden.



NieuwsFilm

meest populair