3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn aan mooie films die streamingdienst Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen geploeterd en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Babylon (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Damien Chazelle | Cast: Margot Robbie, Brad Pitt, Diego Calva, e.a. | Kijk direct
Hollywood, eind jaren twintig. Hoewel de sterren van de stomme films nog volop worden gevierd, dreigt de aanstaande komst van de eerste sprekende film hun carrières te veranderen. Zo ook die van de bekende filmster Jack Conrad en de ambitieuze nieuwkomer Nellie LaRoy. Op een uitbundig feest ontmoet aspirerend acteur Manny Torres de twee. De drie raken bevriend. Samen bewegen ze zich de volgende jaren door het veranderende Hollywood.



The Greatest Showman (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Michael Gracey | Cast: Hugh Jackman, Zac Efron, Zendaya, e.a. | Kijk direct
Wanneer een recensent de gebrandmerkte freakshow van entertainer P.T. Barnum afkraakt en bestempelt als 'circus', besluit hij deze recensie in zijn voordeel te gebruiken. Iedereen die de recensie meeneemt, mag voor de helft van het geld naar binnen. Dit blijkt een gouden zet. Al snel groeit de voorstelling van Barnum uit tot wereldwijde sensatie. Maar al dat succes dreigt tegelijk ook zijn ondergang te worden.



Call Me by Your Name (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Luca Guadagnino | Cast: Armie Hammer, Timothée Chalamet, Esther Garrel, e.a. | Kijk direct
Elio is de 17-jarige zoon van professor Perlman. Iedere zomer nodigt Perlman een student uit om de zomermaanden met zijn gezin in Italië door te brengen. Dit jaar is dat de 24-jarige Oliver, een knappe, blonde Amerikaan. Oliver doet iets ontwaken bij Elio en langzaam beginnen de twee naar elkaar te verlangen. Zo ontstaat er een zomerliefde die hun levens voorgoed doet veranderen.



NieuwsFilm

meest populair