James Wan onthult gave beelden 2021-horrorfilm: "dit wilde ik al een hele tijd"

James Wan onthult gave beelden 2021-horrorfilm: "dit wilde ik al een hele tijd"

James Wan toont indrukwekkende beelden van de animatronische Gabriel uit zijn film Malignant.

James Wan is pas 47 jaar. Toch heeft hij als regisseur goede naam gemaakt met tig filmprojecten.

Alle films die de Amerikaan met Maleisische afkomst maakt, krijgen goede reviews. Hij is vooral bekend van Aquaman, The Conjuring en Saw. Fans van zijn werk volgen zijn Instagram goed, want van tijd tot tijd legt hij meer uit over zijn ontwerpen.

Gave beelden
In de onderstaande Instagram-reel zijn gave beelden te zien van zijn horrorfilm Malignant uit 2021. Er wordt in het filmpje gewerkt aan Gabriel door het team van Spectral Motion. De griezelige beelden beloven veel voor degenen die de film nog niet gezien hebben.

James Wan schreef erbij: "Ik heb wat filmpjes op mijn telefoon gevonden die ik graag wil delen. Dit is mijn reactie op de eerste fase van de animatronische Gabriel die getoond werd door het geweldige team van Spectral Motion."

Goede combinatie
Hij vervolgde met: "Het is old school prosthetics met geweldige animatronische effecten. Hier wilde ik al een hele tijd mee spelen. Er waren veel mensen nodig om de parasitaire tweeling van Madison tot leven te brengen. Wie kreeg ook de kriebels van het zien van Gabriel?"



Iemand schreef dat de beelden geweldig zijn, zeker door het gebruik van echte poppen in plaats van CGI. Een ander vond dit een mindere film, vergeleken met wat James Wan kan. Maar de meesten vinden het briljant werk.

NieuwsFilm

meest populair