Nog een aartsvijand van Wolverine bevestigd voor 'Deadpool & Wolverine'

Nog een aartsvijand van Wolverine bevestigd voor 'Deadpool & Wolverine'

Lady Deathstrike wil bloed zien en wraak nemen op de geliefde superheld.

Er gaat bijna geen enkele dag voorbij zonder dat er weer wat nieuws over Deadpool & Wolverine uitkomt. De blockbuster zit bomvol superhelden en schurken en dankzij een nieuwe poster weten we ook dat Lady Deathstrike van de partij zal zijn.

De fans van de Marvel Comics zullen haar wel kennen. Zij is namelijk een bekende vijand van de X-Men, met name van Wolverine. Ook in de nieuwe MCU-blockbuster lijkt zij samen te werken met de grote villain, Cassandra Nova, dus ze zal in de film eveneens het leven lastig gaan maken van Wolverine.

Personage
Lady Deathstrike's echte naam is Yuriko Oyama. Zij is de dochter van de Japanse wetenschapper Lord Dark Wind, die het adamantium bindingsproces heeft uitgevonden waarmee Wolverine's skelet werd versterkt.

Yuriko gelooft dat Wolverine deze technologie van haar vader heeft gestolen. Zij is dan ook uit op wraak en wil het adamantium uit zijn lichaam laten verwijderen. Zelf maakt zij ook gebruik van adamantium, waarvan zij lange, scherpe klauwen heeft gemaakt.

Gelijkenissen
Daar blijft het niet bij. Yuriko verandert in Lady Deathstrike wanneer ze haar lichaam laat ombouwen met cybernetische onderdelen, wat haar bovenmenselijke kracht, snelheid, uithoudingsvermogen, duurzaamheid en een betere genezingsfactor geeft.


Zie de poster hier. De rol van Yuriko Oyama/Lady Deathstrike wordt ingevuld door Kelly Hu. De actrice was al eerder te zien als dit personage in X-Men 2.

NieuwsFilm

meest populair