Liam Neeson is terug en verovert Netflix: "een van zijn betere actiethrillers"

Liam Neeson is terug en verovert Netflix: "een van zijn betere actiethrillers"

De recente bioscoopfilm In the Land of Saints & Sinners staat direct hoog in de Top 10.

Eerder deze week verscheen de actiekomedie Beverly Hills Cop: Axel F op Netflix en de film staat al een paar dagen op de eerste plaats. Eddie Murphy voelt wel de hete adem van Liam Neeson in zijn nek, aangezien zijn nieuwste film nu binnenkomt op de tweede plaats.

Het betreft de misdaadthriller In the Land of Saints & Sinners van regisseur Robert Lorenz (The Marksman), door Netflix omschreven met woorden als "spannend" en "huurmoordenaars". Naast Neeson vertolken namen als Kerry Condon, Jack Gleeson, Colm Meaney en Ciarán Hinds rollen in de film.

Sterk ontvangen
De IMDb-score is met een 6,3 niet bijzonder hoog. Zeker als je die vergelijkt met de score op Rotten Tomatoes. In the Land of Saints & Sinners staat namelijk op een sterke 84 procent op de Tomatometer en heeft een keurige 75% als Audience Score.

"De goed geschreven en klassiek opgebouwde film In the Land of Saints and Sinners is een van de betere actiethrillers die Liam Neeson de laatste jaren heeft gemaakt," luidt de duidelijke critics consensus.

Nu op Netflix
Als je In the Land of Saints & Sinners graag wil zien, dan vind je de film nu hier op Netflix.


De synopsis volgens Netflix: Liam Neeson (Taken) speelt een ex-huurmoordenaar op zoek naar verlossing in het Ierland van de jaren '70. Met Kerry Condon (The Banshees of Irisherin) als een IRA-bommenlegger.

NieuwsFilm

meest populair