Huh? Spelen 'Beverly Hills Cop' en 'Happy Gilmore' zich af in hetzelfde universum?

Huh? Spelen 'Beverly Hills Cop' en 'Happy Gilmore' zich af in hetzelfde universum?

De antagonist uit de golfklassieker heeft een cameo in de 'Netflix'-sequel...

Velen zullen inmiddels ongetwijfeld de gehypte sequel Beverly Hills Cop: Axel F op Netflix hebben gezien. Deze zit boordevol met leuke easter eggs die fans van de franchise enorm zullen plezieren.

Echter bevat de film ook een ongebruikelijke cameo die menig wenkbrauw heeft doen fronzen, omdat het suggereert dat een ander langverwacht Netflix-vervolg zich afspeelt in hetzelfde universum als Axel F.

Uiterlijk en gedrag identiek
En dat project is natuurlijk Happy Gilmore 2. In de vierde Beverly Hills Cop verschijnt acteur Christopher McDonald namelijk als een woedende golfer die wel heel erg lijkt op Shooter McGavin uit Happy Gilmore.

Gezien het feit dat de streamingdienst achter beide titels staat, kan het haast niet anders dan dat deze cameo meer is dan alleen toeval. Franchise-hoofdrolspelers Eddie Murphy en Adam Sandler waren ooit samen lid van 'Saturday Night Live', dus wie weet verschijnt Axel binnenkort op de golfbaan.

Voor de lol
Volgens Mark Molloy is McDonald zeker gecast vanwege zijn bekendheid als Shooter, maar had de regisseur geen idee dat er een vervolg op de klassieker uit 1996 in de maak was: "Het was gewoon voor de lol".



NieuwsFilm

meest populair