Emma Roberts neemt het op voor geflopte 'Madame Web': "Ik vond het persoonlijk echt geweldig."

Emma Roberts neemt het op voor geflopte 'Madame Web': "Ik vond het persoonlijk echt geweldig."

De actrice geeft de schuld voor het floppen aan de internetcultuur dat van alles een grap maakt.

De superheldenfilm Madame Web, geregisseerd door S.J. Clarkson, kwam in februari uit, maar voor die tijd ontving de film al kritiek.

Ook na de release in februari werd de film door sommige critici en bioscoopbezoekers belachelijk gemaakt en volgens Emma Roberts is dit onterecht.

Alles is een grap
Volgens Roberts, die Mary Parker speelt in Madame Web, ligt de schuld voor het floppen bij de 'internetcultuur,' vertelde ze aan Variety tijdens een interview voor haar nieuwste film Space Cadet.

"Als niet alles als een grap werd gezien, denk ik dat de ontvangst anders was geweest. Dat is wat me zo frustreert, dat mensen nu overal een grap van maken," legt de actrice uit.

Geweldig
"Ik vond de film persoonlijk echt geweldig. Ik heb echt genoten van 'Madame Web'," vertelde Roberts. "S.J. Clarkson, heeft het geweldig gedaan, denk ik."



Roberts legde uit dat mensen in de industrie zoals regisseur Clarkson niet kunnen voorspellen wat bij het publiek aanslaat en wat niet.

Geen geheim
"Dingen doen het slecht, en later trenden ze op TikTok of dingen doen het goed, maar dan kijk je ernaar en denk je: 'Dit deed het goed? Er is geen geheim," aldus Roberts.

NieuwsFilm

meest populair