Penn Badgley en Brittany Snow hebben nog geen telefoontje ontvangen voor 'John Tucker Must Die 2'

Penn Badgley en Brittany Snow hebben nog geen telefoontje ontvangen voor 'John Tucker Must Die 2'

Sophia Bush, Arielle Kebbel en Jesse Metcalfe suggereerden dat alle originele castleden terug zouden keren voor John Tucker Must Die 2, maar met Badgley en Snow is nog geen contact opgenomen.

In maart werd aangekondigd dat er een script was geschreven voor een vervolg op de tienerromkom uit 2006.

Sophia Bush, Arielle Kebbel en Jesse Metcalfe suggereerden dat alle originele castleden terug zouden keren voor John Tucker Must Die 2, maar is dit wel waar?

Geen telefoontje
In Penn Badgley's podcast, genaamd 'Podcrushed' vroeg Brittany Snow aan de acteur "Penn, ik weet niet of je gebeld bent, maar ik heb geen telefoontje gehad."

Waarop Badgley antwoordde: "Ik heb geen telefoontje gehad. Ik heb de kleinste rol in de film. Ik weet niet of ik er überhaupt in thuishoor."

Verliefd op de nieuwe verlegen studente
De acteur speelde in de tienerromkom Scott, John Tuckers broer die verliefd is op Kate (Snow) ondanks dat de nieuwe studente samen met Beth (Bush), Carrie (Kebbel) en Heather (Ashanti) wraak wil nemen op John.



Het is nog onduidelijk of Badgley en Snow uiteindelijk gecontacteerd zullen worden er is ook nog geen releasedatum voor het vervolg bekendgemaakt.

NieuwsFilm

meest populair