Anthony Mackie geeft ons eindelijk een volwaardige blik op zijn pak in 'Captain America 4'

Anthony Mackie geeft ons eindelijk een volwaardige blik op zijn pak in 'Captain America 4'

De acteur plaatste een post op Instagram ter ere van de Amerikaanse Onafhankelijkheidsdag.

Anthony Mackie heeft een nieuwe foto gedeeld van zijn Captain America-outfit in Captain America: Brave New World, en het toont ons de beste blik op zijn pak tot nu toe.

Mackie deed dit ter ere van de Amerikaanse Onafhankelijkheidsdag, die afgelopen donderdag werd gevierd. "Gelukkige verjaardag, Amerika!" schreef hij erbij. "Heb een geweldige dag, we zien jullie snel."

Helemaal anders
Zoals we al langer wisten, is het pak niet meer wit zoals in The Falcon and the Winter Soldier op Disney+. De kleuren zijn donkerder en hebben meer gemeen met het Stealth Suit dat Chris Evans droeg in Captain America: The Winter Soldier.

Mackie onthulde al eerder dat Brave New World meer op die film lijkt dan de gemiddelde Marvel-film. "[Dit is] een geaarde spionage-actiefilm in tegenstelling tot aliens en vliegtuigen die door portalen komen en zo," zei hij toen.

Pak
Bekijk de Instagram-post van Mackie hieronder. Captain America: Brave New World is momenteel bezig met het filmen van reshoots en staat gepland voor een release op 14 februari 2025.



NieuwsFilm

meest populair