Beetje creepy? Glenn Close wordt gefilmd terwijl ze ligt te slapen

Beetje creepy? Glenn Close wordt gefilmd terwijl ze ligt te slapen

In haar Instagram-reel ligt ze comfortabel te rusten. Ze merkt iemand op in de buurt, ziet dat ze gefilmd wordt en ontspant zich weer. Op haar voorhoofd is een driehoekige pleister geplakt.

Als je al meer dan 40 jaar in films en series verschijnt, ben je wel wat gewend. Maar bespioneerd worden terwijl je slaapt? Dat overkwam Glenn Close laatst.

In haar Instagram-reel ligt ze comfortabel te rusten. Ze merkt iemand op in de buurt, ziet dat ze gefilmd wordt en ontspant zich weer. Op haar voorhoofd is een driehoekige pleister geplakt. Volgens een reactie zou dat geweldig helpen bij het voorkomen van rimpels.

Veel jonger
Aangezien Glenn Close alweer 77 jaar oud is, maar er veel jonger uitziet, zou alle huidverzorging die zij gebruikt wel eens kunnen werken. De ster heeft veel klassiekers op haar naam. Films als The World According to Garp, The Natural, Fatal Attraction en Dangerous Liaisons vestigden haar naam in Hollywood in de jaren 80.

Glenn Close is nog steeds te zien in films. Zo verscheen ze in 101 Dalmatians, Guardians of the Galaxy, The Wife en Swan Song. In augustus komt een nieuwe horrorfilm uit, getiteld The Deliverence.

Creepy persoon
De actrice staat bekend om haar valse, creepy personages. Maar die glimlach in haar Instagram-video doet de harten van fans harder kloppen.



NieuwsFilm

meest populair