'Avatar'-ster Joel David Moore: Sequels in stroomversnelling

'Avatar'-ster Joel David Moore: Sequels in stroomversnelling

De komende zeven jaar zijn we voorlopig nog niet van de blauwe Na'vi af...

Na jaren van vertraging met een hoop vermoeiende beloftes en updates kwam na dertien jaar eindelijk het vervolg op Avatar van James Cameron. Met de volgende drie sequels gaat het wat vlotter.

Want inmiddels lijkt het erop dat we weer een stap dichter bij een tweede terugkeer naar de wereld van Pandora zijn. In een recent bericht op zijn Instagram deelde acteur Joel David Moore (46) een nieuwe update.

Lange, emotionele en avontuurlijke reis
Hij plaatste foto's van de productie op locatie vanuit Nieuw-Zeeland, terwijl hij ook oude herinneringen ophaalde aan de miljardenfranchise. Bekijk de kiekjes hieronder en het vertaalde onderschrift luidt:

"Teruggaan naar Wellington Nieuw-Zeeland is altijd zo nostalgisch. Ik kom hier al 17 jaar om deze franchise te maken, bekende gezichten en vrienden te zien en hard te werken, het is op dit moment als een thuis weg van huis. De familie is gegroeid, maar de werkstroom en missie zijn altijd hetzelfde. Dankbaar voor mijn #Avatar-fam en ik kan niet wachten tot jullie zien wat de toekomst biedt! (Laatste foto is een flashback van mij, Sig Sam M Rod en onze geweldige kiwicrew van 17 jaar geleden)"

Vanaf december 2025 in de bioscoop
Moore speelde de rol van Norm Spellman in zowel Avatar als Avatar: The Way of Water. De opnames van Avatar 3 zitten er inmiddels volledig op en die van Avatar 4 zijn onlangs weer hervat sinds de Hollywood-stakingen.



NieuwsFilm

meest populair