Vin Diesel deelt beelden van wel héle goede bekenden in 'Fast X: Part 2'

Vin Diesel deelt beelden van wel héle goede bekenden in 'Fast X: Part 2'

Welk monster op vier wielen ook jouw favoriet is, grote kans dat hij gaat opduiken...

Fast X: Part 2 komt eraan en Vin Diesel heeft fans zojuist weer een nieuwe blik op het project gegeven in de vorm van enkele bekende muscle cars die zullen terugkeren voor de blockbuster.

Op zijn Instagram plaatste het gezicht (hoofdrolspeler/producer) van 'The Fast Saga' een video van een truck met aanhanger en daarop een vloot aan zwarte voertuigen die op weg zijn naar de opnamelocatie.

Diverse merken
Fans wisten al dat Diesel van plan was om de originele Supra terug te brengen, maar er staan zo te zien eveneens een aantal andere klassiekers klaar om opnieuw de strijd aan te gaan met gierend rubber.

De geliefde Challenger (naar het model uit Furious 6), een Barricuda (Furious 7) en de Road Runner zijn allemaal vertegenwoordigd en wie weet volgt de Plymouth GTX (Fate of the Furious) ook nog.

Een heleboel auto's
Coördinator Dennis McCarthy heeft op dit moment misschien wel de leukste baan ter wereld. Hij mag voor een project van dit formaat tussen de 250-300 auto's regelen of speciaal bouwen en deze vervolgens laten crashen of opblazen.



NieuwsFilm

meest populair