De Netflix Top 10 is gelijk prooi voor een van de grootste Netflix-films van het jaar

De Netflix Top 10 is gelijk prooi voor een van de grootste Netflix-films van het jaar

Eddie Murphy en Beverly Hills Cop: Axel F direct op #1 in de top 10 van Netflix.

Netflix heeft er weer een bijzonder opvallende Original bij. Dit keer heeft de streamingdienst de vierde film gelanceerd in de bekende Beverly Hills Cop-reeks die eigenlijk al leek afgerond in 1994. Beverly Hills Cop: Axel F kaapt gelijk de Netflix Top 10.

De vierde Beverly Hills Cop-film van debuterend regisseur Mark Molloy wordt door Netflix omschreven met woorden als "Explosief, Gelikt" en "Actiecomedy". Uiteraard is Eddie Murphy terug als Axel Foley. Andere rollen komen van Joseph Gordon-Levitt, Taylour Paige, Judge Reinhold, John Ashton, Paul Reiser, Bronson Pinchot en Kevin Bacon.

Prima ontvangen
Na 110 recensies staat Beverly Hills Cop: Axel F op een nette 65 procent[/url] op de Tomatometer. Ook het publiek op Rotten Tomatoes is tevreden, gezien de 78 procent Audience Score. De IMDb-score staat voorlopig op een 6,7.

"De vierde Beverly Hills Cop is prima met de zeer capabele Eddie Murphy die de boel op stelten zet. Alles draait om nostalgie, maar de film is ook een welkome terugkeer voor Axel Foley," aldus de Critics Consensus op Rotten Tomatoes.

Nu op Netflix
Wil je Axel F graag zien? Je vindt de film nu hier op Netflix. Overigens staan ook de drie eerdere films op de streamingdienst.


De synopsis van Netflix: Veertig jaar na zijn onvergetelijke eerste zaak in Beverly Hills is Detroit-agent Axel Foley terug om te doen waar hij goed in is: misdaden oplossen en chaos veroorzaken.

Ook interessant
Liam Neeson is terug en verovert Netflix: "een van zijn betere actiethrillers"
Eerder deze week verscheen de actiekomedie Beverly Hills Cop: Axel F op Netflix en de film staat al een paar dagen op de eerste plaats. Eddie Murphy voelt wel de hete adem van Liam Neeson in zijn nek, aangezien zijn nieuwste film nu... [Lees verder]

NieuwsFilm

meest populair