LEGO geeft gave foto's vrij van waanzinnige 'Jaws'-set met 1.497 LEGO-steentjes

LEGO geeft gave foto's vrij van waanzinnige 'Jaws'-set met 1.497 LEGO-steentjes

Deze LEGO-set stond al een tijdje op de lijst: bekijk nu de set met haai, boot en minifiguren.

LEGO komt binnenkort met een wel heel gave set die gebaseerd is op de klassieker Jaws van Steven Spielberg. De film uit 1975 was een enorme hit en heeft nog steeds vele fans en ieder jaar verschijnt er wel een film die het succes wil evenaren.

De set heet LEGO Ideas 21350 Jaws en bestaat uit 1497 steentjes. Uiteraard zijn er heel wat details die de fans alleen maar kunnen waarderen.

LEGO Jaws
Als je de set eenmaal hebt gebouwd, dan is deze 59 centimeter lang en 35 centimeter hoog. Uiteraard vallen de haai Bruce, de boot - de Orca - en de minifiguren meteen op. Maar er zijn ook veel leuke kleine details.

De minifiuren in het diorama zijn uiteraard van Martin Brody, Matt Hooper en Quint, in de film gespeeld door Roy Scheider, Richard Dreyfuss en Robert Shaw. De set wordt ondersteund met een plaatje waarop de quote "You're gonna need a bigger boat." staat. Deze werd in de film uitgesproken door Martin Brody.

Bruce
Opvallend is dat het diorama een haai bevat die niet volledig afgebouwd is, zodat het lijkt dat hij uit het water komt. Er worden ook extra steentjes meegeleverd om Bruce volledig te bouwen en op een aparte standaard te plaatsen.


Naar verluidt verschijnt de Jaws-set officieel op 8 augustus alleen op de website van LEGO voor een bedrag van bijna 150 piek. Wil je de film nog een keer zien? Deze staat onder andere op Netflix.

Disclaimer: Dit artikel is niet gesponsord door LEGO of een andere leverancier en is geschreven omdat het onderwerp aansluit bij series en films.

Ook interessant
LEGO komt met 3 compleet idiote 'Star Wars'-sets
Toen in 1999 de eerste LEGO-sets verschenen die gebaseerd zijn op de Star Wars-films wisten beide merken niet wat hen te wachten stond. De bouwsets bleken de start van... url=https://www.filmtotaal.nl/nieuws/114124?utm_source=web&utm_medium=nieuwsbericht&utm_campaign=referral&utm_content=ookinteressant]Lees verder...[/url]

NieuwsFilm

meest populair