Opvallende cameo in de grote 'Superman'-film die zomer 2025 verschijnt

Opvallende cameo in de grote 'Superman'-film die zomer 2025 verschijnt

Will Reeve, de zoon van de geliefde Superman-acteur Christopher Reeve, krijgt een rolletje in de nieuwe film.

James Gunn, de regisseur van de nieuwste Superman-film, zal een bijzonder eerbetoon brengen aan Christopher Reeve, de eerste acteur die de Man van Staal vertolkte op het witte doek. In deze film zal Will Reeve, de zoon van Christopher, een rolletje spelen.

Will Reeve, bekend als journalist en correspondent voor ABC News, zal in de film toepasselijk een verslaggever spelen. Hij is de afgelopen dagen gespot op de set van de nieuwe Superman-film.

Ongeluk
Christopher Reeve werd in 1978 wereldberoemd toen hij voor het eerst de superheld speelde in Superman. Deze film markeerde de eerste grote superheldenfilm in Hollywood en werd een enorm succes. Reeve keerde terug in de titelrol in drie vervolgen, wat zijn status als iconische superheld verder versterkte.

Het leven van Christopher Reeve nam een tragische wending in 1995 toen hij een ongeluk kreeg tijdens het paardrijden en volledig verlamd raakte. De rest van zijn leven was hij gebonden aan een rolstoel. De geliefde acteur overleed in 2004, maar zijn nalatenschap blijft voortleven.

Documentaire
Later dit jaar verschijnt de documentaire Super/Man: The Christopher Reeve Story, die een diepgaand kijkje biedt in het leven van de acteur en zijn invloed op de filmwereld en daarbuiten.


In 2025 zal David Corenswet zijn opwachting maken als de nieuwe Superman in de eerste film van het vernieuwde DC Universe. Hij zal worden vergezeld door Rachel Brosnahan als Lois Lane en Nicholas Hoult als Lex Luthor. Met deze cast belooft de film een frisse start te worden voor de iconische superheld.

NieuwsFilm

meest populair