"Flame on!": Joseph Quinn oefent alvast zijn catchphrase voor 'The Fantastic Four'

"Flame on!": Joseph Quinn oefent alvast zijn catchphrase voor 'The Fantastic Four'

Quinn speelt het personage Johnny Storm/Human Torch in de aankomende film van Marvel Studios.

The Fantastic Four begint aan het einde van deze maand met draaien, en de cast bereidt zich er goed op voor. Zo ook Joseph Quinn.

Quinn, die momenteel in de bioscoop te zien is in A Quiet Place: Day One, zal Johnny Storm spelen in de film. Storm, ook wel bekend als de Human Torch, is het jongste lid van de superheldengroep.

Catchphrase
In de strips heeft Storm een catchphrase wanneer hij zijn krachten gebruikt: "flame on!" Die zin hebben we eerder gehoord toen Chris Evans het personage speelde in 2005/2007. In 2015 werd Storm gespeeld door Michael B. Jordan.

Quinn werd gevraagd hoe lang hij de catchphrase al heeft staan oefenen. "Waarschijnlijk een uur, in totaal," was zijn antwoord. Verderop in het interview (zie hieronder) geeft hij een renditie van de catchphrase die niet in de film zal voorkomen.

The Fantastic Four
Er zijn hoge verwachtingen voor The Fantastic Four, omdat het de eerste keer is dat het gelijknamige team in het Marvel Cinematic Universe verschijnt. De film wordt geregisseerd door Matt Shakman en de andere rollen zijn voor Pedro Pascal, Vanessa Kirby, en Ebon Moss-Bachrach.



NieuwsFilm

meest populair