Nieuwe Superman David Corenswet 'vliegt weg' op setfoto's van de DC-blockbuster

Nieuwe Superman David Corenswet 'vliegt weg' op setfoto's van de DC-blockbuster

Regisseur James Gunn en zijn hoofdrolspeler zijn druk bezig in Ohio.

James Gunn is druk bezig met zijn nieuwe DC-film, Superman. Er komen de laatste tijd dan ook wel vaker artikelen langs over de blockbuster op FilmTotaal. Nu is het weer raak, aangezien er foto's zijn opgedoken van Superman zelf die er op de filmset 'vandoor vliegt'.

Het gaat hier om David Corenswet. De acteur neemt het stokje over van Henry Cavill en zal dus te zien zijn als de nieuwe Man of Steel. Corenswet is een van de grote nieuwkomers en moet het gezicht worden van het DC van Gunn en diens collega, Peter Safran, die nu de superheldenstudio runnen.

Opnames
Gunn en Corenswet zijn nu druk bezig in Cleveland, Ohio, waar de opnames plaats vinden. Enkele kiekjes werden gemaakt van de hoofdrolspeler, die lijkt op te stijgen voor een vlucht. Natuurlijk ontbreekt de CGI, waardoor de onderstaande foto's er nog ietwat 'maf' uitzien.

Wel geven de afbeeldingen een goede blik op de nieuwe Kal-El (de echte naam van Superman) en de outfit van de superheld. Ook doet er een gerucht de ronde dat Hawkgirl en Supergirl op de filmset zijn gespot, maar dit is nog niet bevestigd.

Nog even wachten
Het zal wel nog even duren voordat we de blockbuster te zien krijgen. Superman zal namelijk pas precies over een jaar in de Nederlandse bioscopen te zien zijn. Tot die tijd zullen we echter vast en zeker nog wel getrakteerd worden op meer beeldmateriaal.



NieuwsFilm

meest populair