Is dit de enorme lange speelduur van 'Venom: The Last Dance'?

Is dit de enorme lange speelduur van 'Venom: The Last Dance'?

Het lijkt de langste film te worden van het SSU, bomvol actie en personages.

Tom Hardy keert nog een enkele keer terug als Eddie Brock/Venom in het derde en afsluitende Venom: The Last Dance-film. Dit deel is het einde van de trilogie, maar zo te horen worden de fans wel getrakteerd op een knettergek avontuur.

Ondanks het feit dat we nog niet zo heel lang geleden werden getrakteerd op de eerste trailer, weten we nog niet alles van de blockbuster af. Zo doet er een gerucht de ronde dat Knull, God of the Symbiotes, in de film zal opduiken.

Meer
Daar blijft het niet bij. Ook zal Rhys Ifans in de film te zien zijn. Hij is voornamelijk bekend van zijn rol als The Lizard in The Amazing Spider-Man en Spider-Man: No Way Home, waardoor de geruchtenmolen nu op volle toeren draait.

Volgens de filmwebsite Feature First zal de blockbuster bomvol personages zitten, want The Last Dance lijkt maar liefst een speelduur te hebben van 135 à 140 minuten, wat neerkomt op ongeveer 2 uur en 20 minuten.

Record
Mocht dit kloppen, dan is The Last Dance niet alleen langer dan zijn voorgangers (Venom duurde 112 minuten, Venom: Let There Be Carnage slechts 97 minuten) maar ook dan Morbius (104 minuten) en Madame Web (116 minuten).


De blockbuster is sowieso van groot belang voor het SSU (Sony's Spider-Man Universe). Naar meerdere flops heeft de studio dringend een succes nodig. Als de derde Venom-film niet aanslaat en Kraven the Hunter ook zou falen, dan zou dit wel eens het einde kunnen betekenen van het SSU. Laten we hopen dat het niet zo ver komt.

NieuwsFilm

meest populair