Populaire Netflix-acteur wordt "de volgende James Bond" genoemd

Populaire Netflix-acteur wordt "de volgende James Bond" genoemd

Na Henry Cavill, Tom Hardy en meer wordt nu ook Jonathan Bailey als een serieuze kanshebber genoemd.

Als je een beetje het filmnieuws volgt weet je vast en zeker wel dat Daniel Craig niet terugkeert als James Bond. De geliefde acteur was voor een allerlaatste keer te zien als 007 in No Time to Die, maar wie neemt nu eigenlijk het stokje van hem over? De onderstaande acteur lijkt een grote kans te maken.

We hebben al heel wat grote namen voorbij horen komen, zoals o.a. Henry Cavill, Tom Hardy en Aaron Taylor-Johnson. De laatste tijd wordt Jonathan Bailey ook steeds vaker genoemd. De acteur, voornamelijk bekend van Bridgerton, wordt door The Metro genoemd als een serieuze kanshebber.

Kansen
Zijn kansen werden voorheen geschat op 10/1, maar nu op 4/1, wat betekent dat hij vandaag de dag meer kans maakt. Een van de voornaamste redenen hiervoor lijkt te zijn dat het best lang duurt voordat de opvolger van Craig wordt uitgekozen.

Barbara Broccoli, de bekende producente van de wereldberoemde franchise, liet al eerder weten dat ze de reeks opnieuw willen 'uitvinden' met een jonge acteur die lang mee zou kunnen gaan. In dat geval maken acteurs als Hardy en Cavill dus (helaas) al minder kans.

Gerucht
Hoewel Bailey nu dus vaker wordt genoemd, lijkt de grootste kanshebber alsnog Taylor-Johnson te zijn. De acteur liet al eerder weten geflatteerd te zijn in aanmerking te komen voor de rol, maar dat nog niks rond is.



NieuwsFilm

meest populair