'Deadpool & Wolverine'-regisseur lijkt uit te halen naar DC-flop 'The Flash'

'Deadpool & Wolverine'-regisseur lijkt uit te halen naar DC-flop 'The Flash'

Shawn Levy kreeg de kans de blockbuster te maken, maar gaat alleen voor verhalen 'die de moeite waard zijn'.

Miljoenen filmfanaten kunnen niet wachten op Deadpool & Wolverine, de nieuwste Marvel-film. Regisseur Shawn Levy nam de blockbuster voor zijn rekening, maar nu blijkt dat hij al een andere superheldenfilm had kunnen maken.

Levy weet hoe het is om grote films te maken. Zo maakte hij al eerder blockbusters als Night at the Museum, maar ook de recentere The Adam Project en Uncharted. Marvel wist hem te strikken voor de nieuwe Deadpool-film, maar blijkbaar wilde DC ook graag met Levy samenwerken.

Flash
Hoewel Levy nu alweer in verband wordt gebracht met Avengers 5, had het voor de filmmaker heel anders kunnen lopen. Zo had DC hem de regie over The Flash aangeboden. Levy liet deze kans echter schieten.

Tijdens een recent interview blikt hij hierop terug en lijkt hij, in de ogen van diverse filmfanaten, enigszins uit te halen naar The Flash: "Ik krijg eigenlijk elke week wel meerdere scripts aangeboden, maar zoals je ziet maak ik er niet zo heel veel".

Goede keuze?
Levy vervolgt: "Er zijn behoorlijk veel projecten die ik afwijs, omdat ik enkel en alleen aan verhalen wil werken die het in mijn ogen verdienen om verteld te worden".


De regisseur erkent dat hij werd gezien als een geschikte kandidaat voor The Flash, maar dat de gesprekken met DC al snel op de klippen liepen. Gezien de flop die de DC-blockbuster werd, zal Levy hier waarschijnlijk niet veel spijt van hebben.

NieuwsFilm

meest populair