Marvel Studios wil 'Blade' op deze datum eindelijk voor de camera hebben

Marvel Studios wil 'Blade' op deze datum eindelijk voor de camera hebben

Het script ligt klaar, maar er wordt nog gezocht naar een nieuwe regisseur...

Na jaren van valse starten moet het nu de bedoeling zijn dat de nieuwe Blade-film van Marvel Studios op 1 november eindelijk voor de camera's staat.

Dat betekent dat er nog vier maanden resteren voordat de opnames moeten beginnen. En dat terwijl er nog wordt gezocht naar een nieuwe regisseur.

Script na script
Volgens de laatste update heeft Eric Pearson de nieuwste versie van het script geschreven. Iedereen die betrokken is bij de film zou er tevreden mee zijn.

Pearson is de zesde schrijver die aan de slag ging met het script. Hij werd voorgegaan door Michael Green, Beau DeMayo, Nic Pizzolatto, Stacey Osei-Kuffour en Michael Starrbury.

Nieuwe regisseur gezocht
Yann Demange is onlangs nog vertrokken als regisseur, maar hij was zelf de vervanger van Bassam Tariq, die twee jaar geleden vlak voor begin van de opnames het project verliet.



Alles bij elkaar is het nu vijf jaar geleden dat het project op grootse wijze werd aangekondigd. Sindsdien is de productie gebukt gegaan onder COVID, Hollywood-stakingen en problemen met het script.

Eind 2025
Mahershala Ali en Mia Goth zijn nog steeds verbonden aan het project als hoofdrolspelers. Naar verdere castleden wordt nog gezocht.



Blade moet eind 2025 de bioscopen bereiken.

NieuwsFilm

meest populair