Bungelende poster 'Never Let Go': Halle Berry kan geen kant op

Bungelende poster 'Never Let Go': Halle Berry kan geen kant op

De horrorfilm van Alexandre Aja (The Hills Have Eyes, Piranha 3D, Crawl) verschijnt in september...

Ongeveer twee jaar geleden hoorden we dat Halle Berry zich had aangemeld voor de hoofdrol in een griezelproject genaamd Mother Land, met genre-expert Alexandre Aja aan boord om te regisseren.

Vorig jaar ging het project in productie onder de nieuwe titel Never Let Go en eerder dit jaar zagen we al de eerste teaser trailer, inclusief releasedatum op de plek van het ruim met 1 jaar opgeschoven Saw XI.

Nu is ook de officiële poster onthuld
Het verhaal volgt een moeder (Berry) en haar twee-eiige tweelingzonen die jarenlang worden gekweld doorhet kwaad en ervan overtuigd zijn de beschermende band van hun familie (letterlijk) nooit los te laten.

Maar wanneer een van de jongens zich afvraagt of deze boze geest wel echt is, wordt hun verbinding verbroken, waardoor er een angstaanjagend gevecht om te overleven ontstaat in een wereld die langzaam afbrokkelt.

Bekijk het affiche hieronder
Berry wordt in de cast bijgestaan door acteurs Percy Daggs en Anthony B. Jenkins. Onder andere Shawn Levy (Night at the Museum, Free Guy, Deadpool & Wolverine) is een van de uitvoerende producenten.





NieuwsFilm

meest populair